Handelsvilkår

Handelsvilkår og Forretningsbetingelser.

Alle priser på websitet er i danske kr. og inkl. 25% moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser, og er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for: Valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse er autoberegnet. Den bestillingsbekræftelse der udsendes er således en kopi af indkøbskurven og ikke vores accept på at handlen gennemføres.

Vi tager forbehold for fejl og mangler i alle produkt beskrivelser, og gør opmærksom på at alle tekster og billeder kun er vejledede.

Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl, trykfejl, stavefejl, prisfejl eller andre fejl som kan være forårsaget fra vores leverandørers side.

Vi påtager os ikke ansvar for driftstab, tidstab, avancestab eller andet indirekte tab, som følge af for sen eller manglende levering.


Returret og Fortrydelsesret
Du har altid 30 dages fortrydelsesret på ubrugte vare når du handler hos LagerLamper.dk
Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen er ubrugt og i originalemballagen.
Fortrydelsesretten bortfalder altså hvis du bruger varen, eller på anden måde forringer salgsværdien. Da originalemballagen udgør en væsentlig del af varens værdi, skal original emballagen altid benyttes. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.
Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Garanti og Reklamationsret
1 års garanti og 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles os indenfor rimelig tid.
Varen kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning.
Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

spørgsmål besvares gerne på e-mail:support@lagerlamper.dk